lørdag 27. august 2016

Universal Studios Resort, Florida



Universal studios Resort i Florida er en park i Orlando som er lagd av, nettopp, Universal Studios. Parken består av to parker, Universal Studios og Universal Island of Adventure. Parkene ligger rett ved hverandre, og er kun skilt av Universals Board Walk, et området med restauranter og butikker. Vi tilbrakte to dager i denne parken i sommer, og her kommer våres tips!

Begge parkene er først og fremst tema-parker med fokus på Universals filmer. Harry Potter har et stort området i begge parkene, tegneserier er et annet området og The Simpson er et tredje. Berg-og dalbanene er også tilpasset ulike filmtemaer. Det er tre store, utendørs klassiske berg- og dalbaner i parken, og parken har derfor litt flere adrenalin baner enn for eksempel Disney parkene.

Pris og parker: Det er dyrt å besøke parkene. Det er dyrest hvis du velger park-hopper, hvor du kan gå i begge parkene. Dette koster 155 dollar for en dag, og hvis du ønsker å oppleve begge parkene og du liker å kjøre berg og dalbaner vil jeg anbefale å bruke to dager i Universal. Du kan også kjøpe inngang til bare en park for en eller flere dager. Du går da glipp av Hogwarts express, en koselig Harry Potter togtur mellom parkene som passer best for den litt yngre generasjonen som interesserer seg for Harry Potter. Hvis du bare har planer om å besøke en av de to parkene så anbefaler jeg absolutt Universal Island of Adventure fremfor Universal Studios. Flere berg og dalbaner, både for store og små, og et minst like fint Harry Potter inspirert området.


Mat og drikke: Det er relativt dyrt å spise i parkene, men hvis du går ut til boardwalken mellom de to parkene er maten både billigere og bedre. Av restauranter i parken vil jeg absolutt ikke anbefale Cosfisco grill. Hverken god mat eller spessielt rent. Harry Potter området har en del gode restauranter. Her kan du også prøve Butterbeer, godt kjent fra Harry Potter for de fleste! Det er en veldig søt drink, så liker du ikke det søte så godt vill jeg heller anbefale deres veldig gode lemonade. Jeg vil absolutt anbefale en italienske restauranten som ligger der. Parkene har gratis vann som du kan fylle på flasker, men noen steder smaker dette litt såpe så det kan være lurt å ha med noe smakstilsetning til vannet.




En liste over hva vi syns om de ulike berg og dalbanene finner du her. Jeg anbefaler også å få med kvelds showet i Universal Studios. Showet viser ulike klipp fra film-historien på noe så uvanlig som vannskjermer! I tillegg er det fint fyrverkeri og stemningen er god! 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar