tirsdag 23. august 2016

Disney World - Hollywood Studios


Hollywood studios - tidligere MGM - er den minste av de fire Disney parkene. Dette er en park som handler om Disneys film historie. For øyeblikket omhandler dette spesielt om Star Wars så har du noen Star Wars barn (eller barnlig voksne) i familien er dette parken for deg. De har også et ganske stort utvalg i Star Wars effekter. 
De fleste Star Wars aktivitetene er veldig populære så her lønner det seg å være tidlig ute. Vet blant annet at folk kommer tidlig til parken for å bestille Jedi Training for barna sine da denne aktiviteten er veldig populær og bare har plass til noen hver gang. På "torget" i parken er det show fra Star Wars. Du får se klipp fra filmene også kommer det skuespillere ut og spiller noe som passer til. Dette foregår flere ganger om dagen, sjekk ut programmet for den dagen du er der for å se når. 

 Du finner også to av Disneys skumleste aktiviteter her.  



Dersom du har Park-Hopper billetter eller har tid til det anbefaler jeg en båttur mellom Epcot og Hollywood Studios (vi fikk dessverre ikke gjort dette nå, for Amerikanere er veldig redd for torden, men gjorde det siste og dette er en fin tur).

Skal du bestille 3 fast pass i denne parken må du tenke litt da de har valgt noen karuseller i en gruppe som du bare kan ha 1 fast pass fra og noen fra en anna gruppe ( les mer om hva som er i hvilken gruppe her: https://touringplans.com/hollywood-studios/fastpass )

Rock’n Roller Coaster Starring Aerosmith: Dette er en av få karuseller i Disney som er skikkelig Thrill-ride. Her sitter du i vogner med Aerosmith musikk i ørene (derfor navnet) Her sitter du godt fast og turen har skruer og looper og et temmelig kjapt tempo. Jeg liker denne veldig god. Her lønner deg seg nok med et fast pass, men du kan nok få tak i fast pass på dagen. Ikke ta med de som ikke liker berg og dalbaner eller de aller minste hit.

The Great Movie Ride: Dette er en rolig tur som tar for seg noen av de kjente gamle filmene til Disney. Turen går i noen slags åpne busser (hele turen er inne) en person styrer vogna. I løpet av turen får du se ulike sener fra ulike filmer, med kommentarer til. På noen steder er det også noe skuespill som skjer, men vil ikke forklare alt for mye. Dette er en helt grei tur, men kunne vært gjort mye bedre. Syns den er grei for å få litt filmhistorie, og den passer for alle. Kunne til tider være litt vanskelig å høre hva som ble sagt av skuespillere og av kommentarene i vogna. Turen tar en stund, så ikke legg dette innklemt blant mye annet. 


The Twilight Zone Tower of Terror: Denne turen finner du i de fleste Disney Parker og den er veldig populær. Hele turen er lagt til et gammel nedlagt hotell hvor det en gang har skjedd noe skummelt. Det at hele turen er lagt opp rundt dette temaet gjør turen enda mer spennende. Dette er en tur for den større garde, ville absolutt ikke tatt med meg de aller minste i denne køen, og heller ikke de som ikke liker at ting går fort (eller de med høydeskrekk) Her kan det være lurt å bestille fast pass.  


Indiana Jones, Stunt Show: Dette er et av de mange showene i Disney Parkene og dette er en som er  veldig imponerende. Anbefales. Vil ikke si så mye mere, for jeg vil at dere som leser dette skal få samme opplevelse som vi hadde da vi viste lite om showet. 


I denne parken spiste vi på 2 forskjellige fast food resturanter, men disse ligger rett ved hverandre så vi kunne sitte sammen. 2 av reisefølget kjørte en tur mens de 3 andre drakk kaffe på Catalina Eddi's. Her var det ok sitteplasser med skygge. Vi kjøpte oss også brødpinner her, dette var veldig å nabefale, men pass på at du får på olje og kyrdder og at du får med dippen, de glemte dette først og da var de kjedelige. Til lunsj spiste vi hamburger fra Rosie's All-American Cafe og bakt potet fra Fairfax fare. Begge deler god mat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar