fredag 19. august 2016

Disney World - Magic Kingdom

Her kommer innlegget om selve Disney World. Hvis du vil ha våres tips til planlegging av turen kan du se her.


Som sagt består anlegget av 4 fornøyelsesparker. Detter er Magic Kingdom , Epcot, Disney’s Hollywood Studios og Disney’s Animal Kingdom. I dette innlegget vil jeg skrive litt om Magic Kingdom. De andre parkene kan du lese om i andre innlegg som kommer snart!



Magic Kingdom

Dette er den opprinnelige Disney Parken, den første og den som er ganske lik i alle Disney Parkene. Denne parken er den mest besøkte parken siden alle ønsker innom Magic Kingdom. Det er også denne parken du finner flest barn så her kan det bli fult i ferier. I denne parken vil jeg nok anbefale deg å reise tidlig på dagen da det kanskje ikke er så mange barn her da (vi kom dessverre ikke før ca kl 10 og da var det mye barn).




Fyrverkeriet som avslutter kvelden her er utrolig bra, men lysshowet på Prinsesseslottet rett før var kanskje det som imponerte oss mest. Dette var helt utrolig. Det viste klipp fra ulike Disney filmer, sånn som Wreck it Ralph og Frozen på slottet, med fyrverkeri og musikk som passet til. Hvis du kun har mulighet til å se et kveldsshow så er dette absolutt den du bør få med deg! Men pass på, når fyrverkeriet er ferdig skal alle forlate parken og ventetiden på monorailen er gjerne en time!



Denne parken har mange barnekaruseller, men det er også noen for den litt større garde her. Her vil jeg komme med en liste over aktiviteter jeg anbefaler, men jeg har absolutt ikke prøvd alle.


Big Thunder Mountain Railrod:
Denne er dessverre stengt for øyeblikket. Dette er en berg og dalbane som passer for alle ute på en slags øy. Du sitter i et gruvetog også kjører du rundt på denne øya. Ganske artig, men populær så her anbefaler jeg deg fast pass.


Cindarella Castle: Denne var vi ikke inne i, men den er et selvskrevet bildeobjekt, enten fra hovedgata eller ønsker du å få litt mer bilder for deg selv burde du gå litt mer ut på sidene i en av de litt mindre gatene.








Haunted Mansion: Denne kjørte vi ikke i år, men har kjørt den før. Det er et veldig forseggjort spøkelsesslott, men ikke veldig skummelt.

Peter Pan’s Flight: Dette er en rolig tur hvor du sitter i vogner og kjører gjennom historien om Peter Pan. Denne passer veldig bra for barn, men alle kan ha glede av opplevelsen. Har du dårlig tid og er uten små barn vil jeg derimot anbefale å droppe denne. Dessverre er det blitt veldig lange køer på denne, så her kan det være lurt å ha et fast pass. Dette kan du enten bestiller på forhånd eller ta i løpet av dagen.

Seven Dwarfs Mine Train: Dette er en av de nyere attraksjonene og denne er veldig populær så her anbefaler jeg deg å bestille et fast pass på forhånd. Denne er ganske lik Big Thunder Mountain Railroad. Du kjører i et tog som er laget som et gruvetog. Undervegs besøker du de 7 dvergene som jobber i gruven. Passer for både store og små, men kan kanskje bli litt for skummel for de aller minste.

Pirates of the Caribbean: Dette er en turen som filmen er basert på! Du sitter i båter og kjører gjennom historien. Denne er nå gjort om slik at den passer bedre med sånn filmene ble

Space Mountain: Dette er en slags tur til verdensrommet. Du sitter i vogner hvor det bare er plass til en og en (2 i hver vogn). Denne går ganske fort og er nok anbefalt for de som liker litt fart. Mye av bana foregår i mørket og personlig syns jeg det er en must for de som liker litt spenning!


Splash Mountain:

Dette er en tømmerrenne som går opp og ned før den ender i et ganske stort fall. 

Dette er de aktivitetene vi kjørte i denne parken. Men er mange igjen, spesielt de som er mer for de yngre siden vi bare var voksne som reiste. Vi valgte også og ikke kjøre de forskjellige aktiviteten som er litt mer historiepreget slik som The Hall of Presidents. Dette rett og slett fordi vi ikke rakk og da måtte vi velge ut noen


Når det gjelder mat i denne parken så spiste vi på Pinocchio Village Haus. Dette er en fast food som serverer pasta og pizza. Ellers kjøpte vi brus og lemonader osv rundt omkring i parken. Det er også mange flotte show i denne parken, men vi fikk dessverre ikke prøv noen av disse.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar