søndag 4. juni 2017

Sommerferien 2017

I fjor var vi ute å reiste mye. Jeg begynte sommerferien med festival før turen gikk til Seoul og Vietnam hvor vi så fantastisk fine Ha Long Bay. Etter litt ferie i Lillehammer gikk turen til USA, hvor vi var både i Orlando og på Key West (hvor vi blant annet snorkla og så delfiner!). Fjorårets sommer kan ikke beskrives som noe annet enn Fantastisk!



Men, som alle vet, så koster det jo penger å reise. Etter en tur til India tidligere i år kom jeg dessverre frem til at jeg ikke kan dra på flere store langturer i år. Men gjett om det rykker i reisefoten!
Litt kos blir det allikevel tid til i sommer!




Ferien begynner med festival på Kvamsfjellet. Denne festivalen har vi vært med på to år tidligere og vi syns det er kjempe koselig. I år har vi også meldt oss som frivillige før og etter festivalen. Det blir spennende å se hvordan dette blir! Vi gleder oss til ståk ihvertfall!



Er været med oss prøver vi oss kanskje på en gåtur el to i fjellet også. Gå fra hytte til hytte hos turistforeningen er egentlig ganske så OK.

Sommerferiens store happening blir Edinburgh Military tattoo i August! Dette er noe vi har hatt lyst til å dra på lenge, og siden dette kanskje er siste sommer jeg bor i Skottland, så fant vi ut at vi måtte benytte muligheten! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar