torsdag 8. juni 2017

Bath

Dette er en by i sørvestlige England. Byen er kjent for sine romerske bad. Byen er absolutt verdt et besøk, veldig spesielt å gå i gamle romerske bygninger i England. Byen ble et romersk spa ca 60 e.kr. De sier seg jo selv da at de romerske badene du kan besøke i byen begynner å bli en del år gamle. Byen er i seg selv veldig koselig, men er du først i Bath må du koste på deg inngangen til det romerske badet, kan ikke ha vært i Bath uten å ha sett dette. Anbefaler også å prøve et glass med vann fra kildene i byen, veldig spesiell opplevelse.





Byen har også mange andre spennende museer og atraksjoner.  The Circus er et meget spesielt bygg vedt et besøk,









Vi besøkte også et mote museum, høres kanskje litt kjedelig ut, men var spennende å se hvordan moter har forandret seg gjennom årene.







Byen er fremdeles kjent for sine varme kilder og dersom du er interresert er det mulig å besøke ulike spa i byen, vi valgte å ikke gjrøe dette da vi hadde for kort tid i byen til å få med oss alt.

Bath er også et godt utganspunkt til å besøke Stonehenge, den kjente steinsirkelen du finner i England.

Til Bath kommer du enten med fly til Bristol og buss derifra, dette er ca 30 km. Dersom du lander i London går det tog fra Paddington, denne tar ca 90 minutter. Dette gjør at byen kan besøkes på en dagstur fra London, men jeg ville anbefalt litt lengre tid da det er mye å se her og det kan bli litt lite tid med bare 1 dag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar