lørdag 29. april 2017

Mellomlanding i Dubai


På vei hjem fra India i mars så mellomlandet vi i Dubai. Vi hadde ganske mange timer på flyplassen, men de fleste var over natta. Vi rakk allikevel en liten tur inn i Dubai, og har kommer noen erfaringer fra det!

Vi tok metroen fra flyplassen og inn til byen. Vi tok ut penger på forhånd, men metro og de fleste andre steder tar kort. Du trenger ikke visum når du har Norsk pass, fordi du får dette på stedet. Vær ops på at dette kan ta litt tid på grunn av kø.

Som sagt så tok vi metro inn til byen. Denne var lett å ta og lett å finne frem til. Vi valgte å ta metroen til Dubai Mall, verdens største kjøpesenter! Turen tok ca 30 min med metro + 10 minutter gåing. Her har man muligheten for å handle absolutt alt du kunne tenke deg, og litt til. Rundt Dubai Mall finner du også Verdens høyeste bygg, Burj Khalifa, og verdens største vannfontene. Denne har show hver halvtime om kvelden, og dette showet er absolutt verdt å få med seg!  Kjøpesenteret er opp til klokka 12 på hverdager, men det er forholdsvis dyrt inne her.

Fra Dubai Mall tok vi Taxi til Dubai Marina. Dette var et utrolig fint området, men med høye hus, store båter og rike mennesker. Taxi hit var dyrt, og jeg vil heller anbefale å ta metro og tram hit.

Metroen sluttet å gå klokken 12 i helgene, og vi valgte derfor å ta metro tilbake til flyplassen rundt 11 om kvelden. Flyplassen har et greit utvalgt i restauranter og ganske gode stoler til å sove i, så de neste 7 timene før flyet vårt gikk videre til Oslo ble tilbrakt sovende på de! Det var uansett absolutt verdt turen inn til Dubai, men det er greit å ha litt tid.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar