lørdag 28. oktober 2017

Cabinet War Rooms


Dette er et musum i London som passer veldig godt for den historie interreserte. Dette er her hvor Churchill opphold seg og planla mye av det England gjorde i 2. verdenskrig. Museet forteller også om Churchills histoire slik at enkelte av rommene er ikke 2. verdenskrigs historie men handler om livet hans. Du kan bland annet se nobelfprisen han fikk i litteratur, klær han hadde på seg osv. Men du kan også se taktiske rom fra 2. verdenskrig slik de fremstod under krigen

Museet ligger i King Charles Street i London. Nærmeste undergrund er Westminister. Museet ligger like ved St Jame's Park. 10 Downing Street er også i nærheten.
Museet skal være i nærheten av Thames Path, en gårute gjennom London hvor du kommer forbi mange museer, parer og historise monumenter. Denne har jeg aldri gått selv, men høres jo veldig spennende ut.

Prisen for inngangen er 19£ så det er ikke et billig museum, men er du historie interresert eller interesert i Churcill er det absolutt verd det. Jeg syns nok at 2.verdenskrigs delen var mest spennende da dette er det av museet som interreserer meg mest, men artig å se om hans liv også da du vet at han har hatt mye å si for hvordan verden ser ut i dag.

Museet er under bakken, det er derfor dårlig med mobildekning her.
For info om museet se her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar