søndag 18. september 2016

Madame Tussauds - London


Dette er et av de mest kjente museene i London. Regner med at de fleste har hørt om dette stede. Museet er et vokskabinett hvor du kan se på voksdukker av diverse kjente personer. Vokskabinetter har i dag flere filialer rundt omkring i verden, men den i London er den mest kjente og den som ble opprettet først.

For å komme til muset tar du undergrunnen til Baker Street, museet ligger lett ved siden av stasjonen. Baker Street er på Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan and Hammersmith & City lines så du har mange valg for å komme hit.

Prisen er ganske stiv, men museet er laget fint til så vil anbefale en tur dersom du har lyst til å se ulike kjendis dukker. Kjøper du billetter på nette før du drar er ofte køa inn til museet kortere da du slipper å stå i kø for å betale billetten. Du kan også få salg på billetter dersom du kjøper de før du kommer dit. I dag (18.09.16) får du billetter for 2 London aktiviteter (Madame Tussauds og London Eye, Sea Life, London Dungeon eller Shreks Adventure) for 39 i stede for 58,95.



Selve museet er delt i ulike deler, kjendis del, sports del, historisk del osv. I hver av disse avdelingene kan du se ulike voksdukker som passer med temaet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar