In English

tirsdag 12. april 2016

Kolmården dyrepark i Sverige


                                                                                 

Kolmården er Nordens største dyrepark. 
Den ligger ikke så langt utenfor Norrköping i Sverige. Her kan du se på mange forskjellige dyr fra tiger og delfiner til nordiske dyr som ulver. Se mere informasjon på dyreparkens hjemmeside om hvilken dyr de til enhver tid har. Dyreparken egner seg meget godt for familieferier. 
Dyreparken ligger i flotte omgivelser med utsikt over havet.

Parken er delt i 2 deler, en hvor du som besøkende kan gå rundt å se og en hvor du kjører din egen bil gjennom en safarier park.



Jeg var der tidlig på våren så vi slapp unna mye folk, men en del av aktivitetene i parken var ikke åpnet for sesongen. Anbefaler deg å ta et stopp eller to på veien, vi bodde 2 dager i Norrköping. Det er en lang kjøretur for bare å besøke parken. 


Dyreparken har også et eget fugleshow hvor du kan se på hvordan en del fugler faktisk flyr og hvordan de fanger bytte sitt




Parken har mange forskjellige type overnattinger du kan benytte deg av, vi bodde på  Villmarkshotellet. Dette var et fint hotell som jeg anbefaler, men syns kanskje maten i restauranten var litt kjedelig, er en fin restaurant så maten bærer også preg av dette.  Ville nok anbefalt og spise andre steder i området rundt dersom en skal være der flere dager. Restauranten er bra for en dag, men passer kanskje ikke flere dager eller med unger som er litt vanskelige i matveien. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar